Екснардепу Олегу Ляшко вручили повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 346 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) за фактом бійки з народним обранцем від президентської партії "Слуга народу" Андрієм Герусом 6 листопада в українському аеропорту "Бориспіль". На сторінці Ляшко в соціальній мережі Facebook велася трансляція процесуальної дії у приміщенні Бориспільської прокуратури.

Андрій Герус та Олег Ляшко

"Тільки що заступник прокурора Борисполя Неродик вручив мені повідомлення про підозру. Мене звинувачують в тому, що я завдав легкі тілесні ушкодження і перешкоджав у діяльність державного діяча Герусу", - сказав Олег.

До того ж, лідер "Радикальної партії" підкреслила, що йому вручено клопотання про застосування до нього безальтернативною запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

"Мене звинувачують в тому, що я завдав тілесні ушкодження Герусу, і мене хочуть взяти за це під варту", - повідомив Ляшко.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Андрій Герус та Олег Ляшко

Нагадаємо, що лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка викликали на допит через насильство щодо державного діяча за фактом його бійки з народним депутатом від "Слуги народу" Андрієм Герусом.

Як повідомляв портал Знай.ua, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко прибув в аеропорт Бориспіль тиждень тому в куртці від італійського бренду класу люкс.

Також портал Знай.ua писав, що лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко з покритий татуюваннями тілом, збентежив українців.