Екснардепу Олегу Ляшко вручили повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 346 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) за фактом бійки з народним обранцем від президентської партії "Слуга народу" Андрієм Герусом 6 листопада в українському аеропорту "Бориспіль". На сторінці Ляшко в соціальній мережі Facebook велася трансляція процесуальної дії у приміщенні Бориспільської прокуратури.

Андрій Герус та Олег Ляшко

"Тільки що заступник прокурора Борисполя Неродик вручив мені повідомлення про підозру. Мене звинувачують в тому, що я завдав легкі тілесні ушкодження і перешкоджав у діяльність державного діяча Герусу", - сказав Олег.

До того ж, лідер "Радикальної партії" підкреслила, що йому вручено клопотання про застосування до нього безальтернативною запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

"Мене звинувачують в тому, що я завдав тілесні ушкодження Герусу, і мене хочуть взяти за це під варту", - повідомив Ляшко.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Андрій Герус та Олег Ляшко

Нагадаємо, що лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка викликали на допит через насильство щодо державного діяча за фактом його бійки з народним депутатом від "Слуги народу" Андрієм Герусом.

Як повідомляв портал Знай.ua, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко прибув в аеропорт Бориспіль тиждень тому в куртці від італійського бренду класу люкс.

Також портал Знай.ua писав, що лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко з покритий татуюваннями тілом, збентежив українців.