У колишньої першої леді Марини Порошенко поцікавились, на що з держбюджету було перераховано на рахунки фонду Порошенка 700 мільйонів гривень. Про це інформує Telegram-канал "Жінка з косою", пише Рoliteka.

Автори публікації стурбовані, невже Україна перемогла бідність, якщо фонд Порошенка отримує такі суми.

"Повірте, мені, що в порівнянні з іншими країнами це дуже маленька сума, яка повинна виділятися на підтримку культури і мистецтва в державі, яка хоче бути незалежною, пишатися своєю культурною, національною спадщиною... І тому давати якусь оцінку виділеним коштам я б не рекомендувала", - заявила Марина Порошенко.

Українці збентежені відповіддю Марини Порошенко. Вона не назвала жодного найкращого проекту, який реалізував її фонд за ці три роки. Про сто узагальнивши заявила, що "всі були хорошими".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

фото Getty Images
Петро Порошенко та Марина Порошенко \ фото Getty Images

"Висновок простий: всі хороші проекти на папері, в реальності гроші просто розпиляли, що навіть не зуміли хоча б створити якийсь грандіозний "виставковий" проект, яким можна було б хоч хвалитися. Запитайте у команди Зеленського, що більше нікуди 700 мільйонів подіти?", - резюмували у "Жінки з косою".

Нагадаємо, Олена Зеленська з'явилася на сцені "Кварталу 95", українці в захваті.

Як повідомляв Знай. ua, дизайнер Олени Зеленської Сільченко здивувала публіку на фешн-шоу в Парижі.

Також Знай. ua писав, що Олена Зеленська відверто зізналася у сварках з президентом.