3 грудня спікер Верховної Ради Дмитро Разумков офіційно оголосив з трибуни Верховної Ради про виключення з фракції "Слуга народу" трьох депутатів. Серез виключених нардепів — Антон Поляков, Анна Скороход та Роман Іванісов.

Нардеп Антон Поляков показово з'явився у Раді у кумедній футболці з написом "Займайтеся любов'ю, а не ФОП". Таким чином виключений зі "Слуги народу" депутат висловив свій протест проти запланованих у ВР драконівських заходів щодо приватних підприємців.

Антон Поляков, фото: Страна.ua
Антон Поляков, фото: Страна.ua

Анну Скороход і Антона Полякова виключили з фракції 15 листопада, а 2 грудня вигнали й Романа Іванісова, через якого раніше виник скандал через судимість. Виявилося, що Іванісов приховав від своїх виборців той факт, що був судимий в середині 90-х за групове зґвалтування. Це і стало причиною його виключення із партії.

Антона Полякова виключили з фракції "Слуги народу" після того, як глава Офісу президента Андрій Богдан викликав його до себе в кабінет із вимогою пояснити причину відмови від голосування за ряд законопроектів.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Ганна Скороход, фото: Апостроф
Ганна Скороход, фото: Апостроф

Крім того, заступник голови фракції Олександр Корнієнко зазначив, що за Скороход і Поляковим були замічені "порушення домовленостей щодо спільної позиції з тих питань, по яких фракція виробила спільну позицію".

Нагадаємо, раніше у фракції "Слуга народу" оголосили масову чистку

Як повідомляв портал "Знай.ua", звільнена Анна Скороход заявила, що 11 нардепів планують вихід з "Слуги народу"

Також "Знай.ua" писав, що депутати від "Слуги народу" закликають Іванісова скласти мандат