З фракції "Слуга народу" продовжують виключати народних обранців. 3 грудня голова Верховної Ради Дмитро Разумков офіційно оголосив про вихід зі складу фракції "Слуга народу" трьох нардепів.

"Слугу народу" покинули народні депутати Антон Поляков, Ганна Скороход та Романа Іванісов. Про їхнє виключення голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив з трибуни парламенту.

Анна Скороход, фото: dialog.ua
Анна Скороход, фото: dialog.ua

"Депутатська фракція політичної партії" Слуги народу " на своєму засіданні 2 грудня прийняла рішення виключити з депутатської фракції Іванісова Романа Валерійовича", - заявив спікер ВР. Спікер ВР

Анна Скороход і Антон Поляків були виключені з фракції 15 листопада, а Романа Іванісова виключили 2 грудня. Варто зауважити, що раніше виник скандал через судимість Іванісова за групове зґвалтування, яку він приховав від виборців. Саме це стало причиною його виключенні із партії.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Роман Іванісов, фото: golos.ua
Роман Іванісов, фото: golos.ua

Виключена з фракції Анна Скороход раніше заявляла, що покинути "Слугу народу" висловили намір ще 11 депутатів, проте назвати їхні імена відмовилася.

Щодо виключення з партії Скороход і Полякова, заступник голови фракції Олександр Корнієнко зазначив, що за ними були замічені "порушення домовленостей щодо спільної позиції з тих питань, по яких фракція виробила спільну позицію".

Нагадаємо, раніше "Слуги народу" виставили ультиматум Іванісову через кримінальне минуле

Як повідомляв портал "Знай.ua", виключена з фракції Анна Скороход заявила, що 11 нардепів планують вихід з "Слуги народу"

Також "Знай.ua" писав, що Скороход збирається створити "групу справжніх "слуг народу"