Відомий український бізнесмен, політичний оглядач та кандидат на посаду київського міського голови Андрій Пальчевський опублікував своє нове відеозвернення. За словами Пальчевського, не кожен зимовий день поганий, сьогодні сонячний. Хоча впали рейтинги, хоча в перспективі падіння ще крутіше, ніж зараз... Що ж в цьому хорошого? А хороше те, що зовсім скоро пройде ейфорія.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андрія Пальчевського в мережі Facebook під назвою "Упал, но...".

упал:(,но..

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Woensdag 4 december 2019

"Керівництво країни перестане знаходитись у стані ейфорії стосовно 70%, чи 50%, чи навіть 40% підтримки (президента Володимира Зеленського - ред.), а буде займатись своїми справами під тиском нашої громадської думки", - наголосив Пальчевський.

Андрій Пальчевський, скріншот із відео: Facebook
Андрій Пальчевський, скріншот із відео: Facebook

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Також журналіст нагадав, що в кожній темній хмаринці є срібляста оболонка.

Також варто нагадати, що Андрій Пальчевський буквально днями дав свою оцінку рейтингу Володимира Зеленського. За його словами, рейтинг президента Володимира Зеленського, за офіційними даними, впав до 52%. Проте, насправді його рейтинг значно нижче. Пальчевський зазначив, що Зеленський не виконав свої головні обіцянки, що призвело до різкого падіння рейтингу. І ті 52%, які називає останнє дослідження, насправді вже не відповідають дійсності.

Нагадаємо, Пальчевський назвав реальний рейтинг Зеленського: "Значно менше".

Як повідомляв Знай.uа українці розкритикували Зеленського після наради щодо тарифів: "Саме так виглядає кінець...".

Знай.uа писав, Пальчевський показав українцям головну проблему між Зеленським та урядом: "Діє проти...".