В користувачки Facebook Даші Гончарової, яка, згідно з інформацією на сторінці, працює прес-секретаром комітетів Верховної Ради України, виявили пости українофобського змісту.

Эй вы, те кто собирается 8-го у Администрации Президента сорвать Нормандский саммит. Вам не на Банкову бухать, а к Баканову скакать. Парубий в ваших пригласительных ошибок понаделал!

Geplaatst door Даша Гончарова op Zondag 1 december 2019

Вижу как у кастрюль эмаль облазит после моих последних постов! Это только начало, потом ещё и коррозия пойдёт! И...

Geplaatst door Даша Гончарова op Zondag 1 december 2019

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В своїх дописах Гончарова також висловлює симпатії проросійським бойовикам на Донбасі, захоплюється президентом Росії Володимиром Путіним, назвала українських патріотів пропагандистським словом “каструлі”, погрожувала учасникам мирних акцій проти капітуляції а також звинуватила Україну у війні на Донбасі.

А ведь действительно, те кто устроили бойню да майдане, на Донбассе - соплеменники варваров, которые распяли на Голгофе...

Geplaatst door Даша Гончарова op Zondag 1 december 2019

Я просто счастлива видеть это ❤️❤️🙏🙏🙏! Фото сделано пару дней назад на концерте Макса Коржа, в Варшаве! И сразу...

Geplaatst door Даша Гончарова op Zondag 1 december 2019

Проте, деякі користувачі перевірили офіційний список прес-секретарів Верховної Ради та не знайшли там нікого з іменем “Дар’я Гончарова”, а також в Instagram знайшли аккаунт блогера Марії Тарасової, в якому викладені такі самі фото, як і в Гончарової. Через це деякі з користувачів висловили припущення, що під іменем “Даша Гончарова” може ховатись проросійський бот, а не працівник Верховної Ради.

Нагадуємо, що вчора Кабінет Міністрів призначив Антона Дробовича новим головою Інституту національної пам’яті України.

Як повідомляв портал Знай.ua, В'ятрович пафосно попрощався з українцями після звільнення.

Також Знай.ua писав, В'ятрович розповів, коли в Україні зникне 8 березня.