Представники органів державної влади зможуть спілкуватись з громадянами через мессенджери у смартфоні, повідомив на своїй сторінці у Facebook Міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет.

За словами Дубілета це дозволить покращити якість обслуговування громадян, оскільки, на відміну від письмових звернень, інформацію, отриману через месенджер, можна уточнювати а також вести контроль якості діалогу між держслужбовцем та громадянами та відслідковувати неякісні консультації.

Ми готуємо невелику революцію в тому, як державні органи взаємодіють з громадянами. Плануємо запустити можливість...

Geplaatst door Дмитро Дубілет op Woensdag 4 december 2019

Також переведення консультацій в мессенджери, за словами Дубілета, дозволить облаштовувати робочі місця держслужбовців не тільки в Києві, а й в регіонах. Наприклад, як варіант працевлаштування для тих держслужбовців, які потрапили під оптимізацію. При чому в першу чергу будуть звертати увагу на ті регіони, де знайти роботу найважче.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Також Дубілет повідомив про те, що днями вже запрацювали чат-консультації для Міністерства соціальної політики.

Нагадуємо, що в середині листопада Дубілет анонсував запровадження в Україні електронних довіреностей.

Як повідомляв портал Знай.ua, захоплені РФ "Бердянськ", "Нікополь" і "Яни Капу" взяли курс на Одесу.

Також Знай.ua писав, Зеленський задумав розправу над депутатами: "І цих...".