Відомий український журналіст, політолог і редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко став учасником круглого столу, де піднімалися питання ставлення ЗСУ та президента Володимира Зеленського в контексті нормандської зустрічі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юрія Романенка в своєму Telegram-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show.

Романенко, скріншот з відео
Романенко, скріншот з відео

"Ми зібралися з дуже важливого питання для нашої країни, з питання Нормандії, і того, що після неї буде. І відповідно, питання про відносини між президентом і армією. У цьому контексті буде дуже і дуже важливим. 9 грудня для Зеленського може бути схожим, за своїми наслідками, з тим, чим був саміт для Януковича у Вільнюсі, коли приймалося рішення щодо асоціації з Євросоюзом. Тоді Янукович переступив рубікон і запустив ланцюжок подій, які далі перетворилися на те, на що перетворилися. Так ось ця ситуація для Зеленського в Нормандії може стати рубіконом, може, тому що ми не знаємо, які рішення він там прийме.", - заявив Романенко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Далі політолог озвучив кілька прикладів ймовірних сценаріїв, того, що може відбутися після зустрічі Володимира Зеленського та Володимира Путіна.

"На мій погляд, очевидно, три базових сценарії. Перше - у Нормандії буде прийнято рішення, виходячи з інтересів України. Цей варіант я відкидаю, як фантастичний. Другий варіант — Україна прийме російські умови під тиском Європи. Третій варіант — проміжний, цей варіант передбачає, що всі сторони намагатимуться запхати в Нормандію ті "хотілки", які вони намагалися реалізувати, і далі почнеться гра щодо зміщення балансу в ту, або в іншу сторону.", - заявив Юрій Романенко.

Нагадаємо, Романенко прокоментував ситуацію із "загубленим" Цемахом.

Як повідомляв Знай.uа в СБУ заборонили новорічні гулянки, Романенко потролив силовиків: "Ржу як кінь".

Знай.uа писав, Романенко показав, хто і як спекулює українською мовою: "Невгамовні до***би".