У Верховній Раді побилися народні депутати від президентської фракції "Слуга народу" Максим Бужанський і Гео Лерос. Інцидент стався у четвер, 5 грудня.

Відео бійки потрапило у мережу. Про бійку повідомив у Facebook нардеп від "Європейської солідарності" Володимир Ар'єв.

"У кутку сесійної зали ВР побилися між собою двоє "слуг". Бужанський налетів на Лероса", – написав він.

В кутку сесійної зали ВР побились між собою двоє слуг. Бужанський налетів на Лероса.

Geplaatst door Volodymyr Ariev op Donderdag 5 december 2019

Нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко розповів журналістам, що представникам його фракції довелося розбороняти чоловіків. За словами Гончаренка, "на гальорці, де вони відсадили всю опозицію і там сидить "Європейська солідарність", раптом почалася "громадянська війна" всередині "Слуги народу" – один "слуга" почав битися з іншим "слугою".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще



Повідомляється, що причиною бійки стало те, що один з нардепів образив Ірину Верещук. Вона заявила, що її колега по фракції Гео Лерос "не в політичний спосіб" висловився щодо неї у спільному чаті. Депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський вимагав у Лероса вибачень. Сам Лерос повідомив, що "побився з Бужанським", але він не вважає за потрібне коментувати, через що стався інцидент.

Нагадаємо, що під Офіс Зеленського зносять домашні капці, тисячі киян на межі нервового зриву: "Добудуй!".

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський "розколовся" про пожежу у одеському коледжі, українці готуються до найстрашнішого: "Жертв більше".

Також Знай. ua писав, що Пальчевський намацав точку "G" у Януковича, а всі "задоволення" отримав Зеленський.