У Росії є чітка позиці щодо України. Путін хоче відновити Росію в кордонах 1795 року і його мета не змінилась.

Про це сказала главиа МЗС Олена Зеркаль у четвер, 5 грудня, в ефірі ток-шоу "Право на владу".

Україна здатна досягти угоди з Росією щодо реінтеграції Донбасу протягом одного року, зазначила Зеркаль. При цьому, для повноцінного повернення Донбасу може знадобитися десятиліття. Це залежить від того, яких умов буде досягнуто в цих переговорах.

Однак, Зеркаль підкреслила, що не буває перетворень і "Чахлик невмирущий" не стане кращим від того, що потисне руку шляхетній людині. А мета Путіна очевидна, він сам її озвучив.

"На договір можна вийти за рік. На реінтеграцію за 5-10 років. В залежності від того, яких ми досягнемо умов.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Я просто не вірю в те, що "Чахлик невмирущий" не може стати добрим старцем тільки тому, що потисне руку "шляхетному пану". Тобто, не буває перетвоорень.У Росії є чітка позиція. Путін оголосив на параді 9 травня, що його мета – відновлення Росії в кордонах 1795 року. Чи змінилася його мета? Я не чула", – сказала Зеркаль.

Нагадаємо, Пальчевський передбачив результат зустрічі Зеленського "нормандському форматі"