Вчора під час засідання Верховної Ради народний депутат від “Слуги народу” Владислав Бородін займався організацією новорічного відпочинку на Кубі, повідомляє “TK Media”.

Як повідомляється, Бородін із свого телефону вів листування з абонентом “Віка тур”, у якому обирав готель для відпочинку на Кубі. Йому запропонували п’ятизірковий Iberostar Selection Bella Vista Varadero. Загальна вартість новорічного відпочинку, який запропонувала “Віка тур”, становить 4750 доларів.

Також Бородін переслав отриману пропозицію своєму колезі, іншому народному депутату від “Слуги народу” Сергію Северину. Залишилось незрозумілим, чи планують народні обранці спільний відпочинок, чи це просто дружнє обговорення.

Нагадуємо, що в середу, 4 грудня, під час засідання Верховної Ради народного депутата-мажоритарника з Закарпаття Роберта Хорварда засікли за конпкодавством під час голосування за законопроект про надання статусу та соціальних гарантій добровольцям, які брали участь в АТО на Донбасі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, у мережу злили скандальні фото Литвиненка з "Слуги народу" і мажоритарника Ковальова.

Також Знай. ua писав, що депутати вирішили, як карати за кнопкодавство.