Заступник міністра закордонних справ Росії Андрій Руденко прокоментував заяву помічника Президента України Володимира Зеленського щодо будівництва стіни на Донбасі, повідомляє “РБК-Україна”.

Як повідомляється, Руденко відзначив, що головною задачею Росії на переговорах в Парижі є ніби-то отримання підтвердження того, що Київ, Луганськ та Донецьк залишаються відданими мінським домовленостям.

Зеленський почав круту гру проти Путіна
Зеленський почав круту гру проти Путіна

“Спроби спекулювати на різних негативних сценаріях навряд чи корисні перед зустріччю лідерів у Парижі. Такі заяви контрпродуктивні та викликають питання щодо справжніх намірів Києва на майбутньому самміті”, - повідомив Руденко.

Нагадуємо, що помічник Президента Зеленського Андрій Єрмак під час зустрічі в Лондоні повідомив про те, що якщо в Парижі не вдасться досягти домовленостей, то в Зеленського готові збудувати на Донбасі стіну.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, вчора народний депутат від фракції “Слуга народу” Микита Потураєв заявив, що від “нормандської зустрічі” не варто очікувати доленосних угод.

Також Знай.ua писав про те, що Романенко нагадав Зеленському перед зустріччю з Путіним про долю Януковича.