Від зустрічі у Парижі, де має відбутись саміт у нормандському форматі, не варто очікувати доленосних угод.

Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" заявив народний депутат з фракції "Слуга народу" Микита Потураєв.

Результатом паризької зустрічі має стати стале припинення вогню по всій лінії розмежування, звільнення всіх полонених та політв'язнів, яких нині утримують на території ОРДЛО. Та лише за виконання цих умов може початись процес виборів в ОРДЛО – за українським законом та стандартами ОБСЄ.

З Парижа не приїде новий «Мінськ».

З Парижа не приїде новий «Мінськ». Від зустрічі у Парижі, де має відбутись саміт у нормандському форматі, не варто очікувати доленосних угод. Про це в ефірі ток-шоу «Право на владу» заявив народний депутат з фракції “Слуга народу” Микита Потураєв. Результатом паризької зустрічі має стати стале припинення вогню по всій лінії розмежування, звільнення всіх полонених та політв'язнів, яких нині утримують на території ОРДЛО. Та лише за виконання цих умов може початись процес виборів в ОРДЛО – за українським законом та стандартами ОБСЄ.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 5 december 2019

Популярні новини зараз
Пенсіонерам доплатять солідні гроші: надбавки приходитимуть три місяці На 1000 грн дорожче: тепловики визначились із тарифом для населення Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

Нагадаємо, "слуга народу" Потураєв розповів, що буде з особливим статусом Донбасу

Проект закону про особливий статус Донбасу не буде внесено до Верховної Ради України до кінця поточного року. Дію чинного закону про особливості самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської області продовжать.