Міністр охорони здоров'я, яка була призначена президентом Володимиром Зеленським після Уляни Супрун, Зоряна Скалецька поділилася хорошими новинами. На своїй сторінці у соцмережі Facebook чиновниця написала про виділення двохсот мільйонів гривень на добудову корпусу Охматдиту. За словами Зоряни Скалецької, з президентського Фонду України були виділені ці 200 мільйонів, і за це рішення вже проголосувала Верховна рада. Вона зазначила, що ця сума є дуже важливою для того, щоб прискорити будівництво в Охматдиті.

Зоряна Скалецька, ZIK.UA
Зоряна Скалецька, ZIK.UA

"Ці кошти дозволять закінчити будівництво вже навесні і приступити до закупівлі обладнання за кошти, передбачені в бюджеті 2020 року", - говорить глава МОЗ. Таким чином може вийде скоріше запустити новий корпус і "нарешті виконати обіцянки попередньої команди", кольнула свою попередницю Супрун Скалецька. "Людям все одно, хто сидить у кріслі влади, людям головне – мати можливість лікування своїх дітей в сучасній лікарні", - додала міністр.

Уляна Супрун, Фокус
Уляна Супрун, Фокус

Нагадаємо, Зоряна Скалецька розповіла про трансформації системи охорони здоров'я.

Популярні новини зараз
Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Скалецька попередила про розширення програми "Доступні ліки".

Також портал "Знай.ua" писав, що глава МОЗ Скалецька розповіла, як зміниться медицина в Україні.