Міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька поділилася з українками своїм досвідом і прожитими переживаннями. Міністр розповіла, як буває важко домогтися успіху в улюбленій справі.

Своєю історією Зоряна Скалецька поділилася в мережі Facebook.

"Щоб змінити світ необхідні ідеї, достовірні дані і критичне мислення. І часто підхід жінок до таких ідей іншого — більш дбайливий, орієнтований на систему, частково має нестандартний погляд.", - розповіла Скалецька.

Аби змінити світ необхідні ідеї, достовірні дані та критичне мислення. І часто підхід жінок до таких ідей інший - більш...

Geplaatst door Zoryana Skaletska op Zondag 20 oktober 2019

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також міністр поділилася, що у неї в даний момент багато спілкування з молодими і талановитими людьми.

"Не треба боятися труднощів. Треба завжди знати, що тебе цікавить і йти до цієї мети. Коли я вчилася, досліджень та інформації про державне регулювання в області біотехнологій не було. Мене ця тема цікавила, і я хотіла дізнатися про неї більше і дізналася. Я ледве знала польську мову, коли поїхала писати дисертацію в Польщу з дитиною, якій всього місяць. Мені говорили, що в Україні немає науки, і я повернулася і пішла викладати в Могилянці. Головне — йти до того, що тебе цікавить і не слухати сумніви інших.", - заявила Скалецька.

Нагадаємо, хто хоче перетворитися на робота: вчені заплатять 100 000 за ваше обличчя.

Як повідомляв Знай.uа відомий письменник звернувся до українців з-за важкої хвороби.

Знай.uа писав, прощай, синя рука: чому в Києві замінять скандальну статую.