Під час зустрічі з колективом новообрана міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька заявила, що емоційні питання потрібно "винести за дужки", і відмовилася відповідати на питання колег.

Цю інформацію повідомляє “Українська правда. Життя”.

Наразі у МОЗ не можуть вирішити питання про звільнення чиновників команди Уляни Супрун, адже в новому колективі їм не раді.

Скалецька зібрала колег аби обговорити цілі і бачення міністерства. На зустрічі з'явилися не лише представники директору, близько 50 осіб, але приблизно 200 співробітників Міністерства охорони здоров’я.

Зоряна Скалецька

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Монолог міністра охорони здоров'я тривав всього 9 хвилин, замість діалогу з колегами і відповідей на запитання вона залишила зал.

Присутні хотіли дізнатися, яким Скалецька бачить вирішення ситуації із примусовим звільненням деяких чиновників, проте відповідей вона так і не дала.

Міністр заявила, що працює по 18 – 20 годин на добу і побажала колегам, щоб у них "такого не було". За її словами, робота державного секретаря – відповідати на запитання, які хвилюють співробітників відомства, якщо це стосується безпосередньо робочого процесу.

Зоряна Скалецька
Зоряна Скалецька

Коли присутні назвали зустріч зі Скалецькою монологом, і дорікнули їй, що не отримали конкретних відповідей на питання, вона заперечила і вийшла з зали, відправивши секретаря відповідати замість неї.

Присутні одноголосно сказали, що до нього питань немає.

Нагадаємо, поки українці скаржаться на медицину, іноземці линуть до нас.

Як повідомляв портал Знай.uа, нова глава МОЗ Скалецька розповіла, буде наслідувати Супрун.

Портал Знай.uа писав, які зміни у медичній реформі чекають українців уже найближчим часом.