Відомо, що в суботу, 7 грудня, Рада національної безпеки і оборони України (РНБО) проведе закрите засідання за попереднім рішенням глави української держави Володимира Зеленського перед зустріччю в "нормандському форматі" в Парижі, яка відбудеться вже в понеділок, 9 грудня. Про це повідомляє пресцентр РНБО.

Володимир Зеленський скликає засідання РНБО

"Президент України Володимир Зеленський у середу провів нараду з представниками органів сектору безпеки і оборони України. За підсумками наради прийнято рішення провести в суботу, 7 грудня, закрите засідання Ради національної безпеки і оборони України", - йдеться в повідомленні.

Володимир Зеленський скликає засідання РНБО

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський терміново скликав РНБО. Він присвятить нарада зустрічі з Володимиром Путіним, яка відбудеться 9 грудня в "нормандському форматі".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський призначив мільйонера на важливу посаду на Дніпропетровщині.

Також портал Знай.ua писав, що в Офісі президента Володимира Зеленського відбулася координаційна нарада з підготовки до зустрічі лідерів "нормандської четвірки". На засіданні главою держави було затверджено п'ять варіантів плану по "Л/ДНР".