Глава української держави Володимир Зеленський у відеоролику для студії "Квартал 95" висміяв жителів Росії і главу Кремля Володимира Путіна. Український лідер записав відео на Червоній площі в Москві, для комедійного шоу "ЧистоNews" в 2014 році. Тут також згадали курйозні випадки з колишнім президентом України Віктором Януковчием. Даний відеоролик розмістили в YouTube.

Володимир Зеленський

Так, на відео 5-річної давності Зеленський висміює досягнення вчених з Росії, міграційну політику, автомобільне виробництво, а також самого президента Володимира Путіна.

"Зовсім нещодавно президент Володимир Путін відкрив нічну хокейну лігу. На відкритті відбувся матч, в якому брав участь сам президент Росії. Ви знаєте, незважаючи на те, що воротар опонента отримав 6 шайб від ключки президента Росії, він щасливий, адже у нього сім'я, діти, і діти дочекаються сьогодні батька", - пожартував екс-актор.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що Рада національної безпеки і оборони України (РНБО) проведе закрите засідання за попереднім рішенням глави української держави Володимира Зеленського перед зустріччю в "нормандському форматі" в Парижі.

Як повідомляв портал Знай.ua, глава української держави Володимир Зеленський заявив, що хотів би під час особистої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним побачити готовність припинити війну на Донбасі.

Також портал Знай.ua писав, що президент України Володимир Зеленський відмовився відповідати на питання про передачу територій.