З'явилася інформація, що Держсекретар Сполучених Штатів Америки Майк Помпео і глава зовнішньополітичного відомства Російської Федерації Сергій Лавров після проведення зустрічі у нормандському форматі повинні провести переговори у французькій столиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Washington Post, яке посилається на власні джерела.

Лавров, фото - ІноЗМІ
Лавров, фото - ІноЗМІ

За інформацією журналістів, зустріч Помпео і Лаврова відбудеться у вівторок, 10 грудня. А от джерела видання говорять, що дипломати повинні обговорити питання, які викликають розбіжності між Штатами і РФ — Україна, Сирія, Венесуела, а також контроль над озброєннями. Видання з'ясувало, що 10 грудня заплановано переговори держсекретаря і глави МЗС, а після них — спільна прес-конференція.

Помпео, фото - EWG
Помпео, фото - EWG

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, глава МЗС РФ Лавров став новим мемом: "Ск*тина згадала, хто її вигодував".

Як повідомляв Знай.uа ніяких хороших відносин: в США закликали Росію виконати мінські домовленості.

Знай.uа писав, Ротару відправиться підкорювати Москву: росіяни закликають бойкотувати концерт української співачки.