Стало відомо, що спікеру Верховної Ради України Дмитру Разумкову надходять дзвінки від громадян, які незадоволені поведінкою нардепів. Про це він повідомив парламентаріїв у сесійній залі.

Дмитро Разумков

"Телефонують з регіонів і кажуть, що неподобство відбувається, коли виступає міністр, а народні депутати ходять і, м'яко кажучи, ведуть себе не як державні діячі", — сказав спікер ВР.

До того ж, Дмитро Разумков підкреслив, що дзвінок надійшов з Луганської області.

"Попросив, щоб голова Верховної Ради звернувся до народних депутатів — щоб вони по-іншому ставилися до своїх колег з міністерств", - стверджує голова Верховної Ради України.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дмитро Разумков

Нагадаємо, що з фракції "Слуга народу" продовжують виключати народних обранців. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков офіційно оголосив про вихід зі складу фракції "Слуга народу" трьох нардепів.

Як повідомляв портал Знай.ua, народний депутат від партії "Європейська солідарність" Ірина Геращенко розповіла, що сталася бійка між колегами по фракції "Слуга народу".

Також портал Знай.ua писав, що під куполом українського парламенту розгорівся гучний скандал. Всьому виною правки до нового законопроекту 2045-1, посварилися нардеп від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко і спікер Верховної Ради Дмитро Разумков.