За підсумками нормандської зустрічі у понеділок, 9 грудня, можуть підписати "який-небудь незобов'язуючий документ". Про це повідомив прессекретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков в інтерв'ю виданню "Дождь".

Дмитро Пєсков

"Очевидно, що угоди не буде. І ніхто не чекає ніякої угоди – це було б завищеними очікуваннями, від чого ми, до речі, дуже енергійно застерігаємо", – стверджує він.

Також Пєсков вважає, що буде прийнятий "незобов'язуючий документ, незобов'язуюча угода". Більш того, він назвав позитивним моментом є той факт, що "була виконана домашня робота".

"Це незобов'язуючий документ, незобов'язуюча угода, але в ньому можна очікувати, що будуть зафіксовані якісь точки, за якими є спільне розуміння", – повідомив представник Кремля.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дмитро Пєсков

До того ж, Дмитро підкреслив, що стосовно перспектив відносин між Росією і Україною після нормандської зустрічі потрібно ставитися зі стриманим оптимізмом".

"Якщо ви говорите про прорив у російсько-українських відносинах, тобто дуже обережний, дуже стриманий оптимізм. Чому є? Тому що лідери вже неодноразово говорили по телефону, і це було конструктивне спілкування", – заявив він.

Також прессекретар додав, що для вирішення гострих питань між Україною і РФ слід продовжувати конструктивний діалог.

"Якщо такий конструктивний дух буде продовжений і під час особистої зустрічі, це створить передумови для полегшеного виходу на якісь рішення, які хвилюють обидві сторони. Що це буде – ми знаємо весь набір проблем, – але яким чином це спільне порозуміння буде знайдено під час зустрічі, зараз говорити передчасно", – сказав він.

Дмитро Пєсков

Нагадаємо, що російські журналісти опублікували в мережі досить цікаву інформацію про те, що президент Російської Федерації Володимир Путін і відома гімнастка Аліна Кабаєва перебувають у шлюбі з 2011 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Кремлі категорично відмовляються вести розмови про окупований Крим.

Також портал Знай.ua писав, що літак з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним потрапив в серйозні неприємності при посадці.