У Києві під час акції "Червоні лінії для Зеленського", яка відбувається у неділю, 8 грудня, напередодні зустрічі у "нормандському форматі", виступив голова політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок і зробив неоднозначну заяву про президента країни.

Тягнибок провів паралель між масовим знищенням пам'ятників Володимиру Леніну із Володимиром Зеленським. Відповідне відео з'явилося у мережі.

"Повалили отут на Бесарабці оцього червоного боввана Леніна, і після цього почався ленінопад по всій Україні. Повалили шість років червоного боввана, повалимо тепер зеленого боввана", - заявив Тягнибок провівши паралель із Зеленським.

Зазначимо, що на майдан Незалежності перед початком призначеного на 13:00 мітингу "Червоні лінії для Зеленського" зібралися близько двох тисяч людей, число учасників зростає.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Протест на Майдані, Знай.uа
Протест на Майдані, Знай.uа

До проведення 8 грудня, в переддень "нормандського саміту" у Парижі, попереджувальної акції закликали раніше цього тижня лідери трьох парламентських фракцій. Вони звернулися до президента України Володимира Зеленського зі спільною заявою.

Нагадаємо, масштабне повстання в центрі Києва: тисячі людей вимагають у Зеленського не допустити...

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського у кріслі президента України "замінить" двійник: вже погодився і підписав.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський хоче особисто зустрітись із Путіним: про що говоритиме президент України.