Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що НАТО "не ділить світ на друзів або ворогів". Відповідне відео опублікували на CNN.

Таким чином Столтенберг підтвердив, що не вважає Росію ворогом, незважаючи на ранні заяви про підтримку України, передає Politeka.

Столтенберг заявив, що НАТО не вважає Росію ворогом, однак зазначив, що бачить в діях РФ застосування військової сили проти України.

"Що ми бачимо у відношенні Росії, це те, що вона застосувала військову силу проти сусіда, України. Але ми завжди намагаємося поліпшити відносини... Ми не ділимо світ на ворогів і друзів", - пояснив він.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у Франції представники української діаспори вийшли на мітинг. У центрі Парижа напередодні зустрічі в "нормандському форматі" лідерів України, Франції, Німеччини і Росії застерегли французького президента Еммануеля Макрона.

Активісти мають на меті застерегти французького президента Еммануеля Макрона перед переговорами 9 грудня, що світ за будь-яку ціну неможливий.

Нагадаємо, генсек НАТО зустрівся зі звільненими українськими моряками.

Як повідомляв Знай. ua, фото Зеленського та Столтенберга під час візиту послів НАТО в Україну розсмішило мережу.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського знайшли, що сказати НАТО.