Зовсім скоро українці з російського полону повернуться додому, повідомляє агентство “Інтерфакс”.

За словами голови Центру політичної кон’юнктури Олексія Чеснакова, до кінця року між Україною та Росією може бути проведений черговий обмін полоненими у форматі “всіх на всіх”. Орієнтовною датою обміну називають католицьке Різдво — 25 грудня.

Обмін полоненими розпочався
Обмін полоненими розпочався

Раніше Президент Володимир Зеленський повідомляв, що питання обміну полоненими “всіх на всіх” він планує підняти під час “нормандської зустрічі”. У Кремлі, в свою чергу, заявляли про те, що переговори вже вийшли на завершальний етап, але в іншому форматі — 250 на 100.

Наразі в полоні залишаються 342 українці. З них 227 — на тимчасово окупованій території Донбасу, а 115 — у Росії.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадуємо, що 6 грудня у Кремлі підтвердили наміри Путіна під час “нормандської зустрічі” провести переговори з Зеленським сам-на-сам.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Нормандська зустріч": українська діаспора влаштувала мітинг в центрі Парижу перед приїздом Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що Трамп розкрив деталі візиту Джуліані в Україну: "Він каже, що знайшов багато...".