Сьогодні, 9 грудня у Франції вирішується доля України. У рамках зустрічі у "нормандському форматі" лідерів України, Франції, Німеччини та Росії з’являться відповіді на більшість питань, що турбують не лише українців, але й цілий світ - російсько-українська війна.

Початок саміту - 17:00 по Києву. На спільний брифінг четвірка вийде орієнтовно в 20:00, якщо переговори затягнуться.

Нормандська четвірка, фото: 24tv.ua
Нормандська четвірка, фото: 24tv.ua

Як стало відомо, президент України Володимир Зеленський сьогодні розпочинає свій офіційний візит до Франції із зустрічі із президентом Еммануелем Макроном. Зустріч двох лідерів запланована на 15.05 за місцевим часом.

Передбачається, що о 15.30 Зеленський зустрінеться з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Уніан
Володимир Зеленський, фото: Уніан

Слід нагадати, що лідери "нормандської четвірки" - президент України Володимир Зеленський, президент РФ Володимир Путін, президент Франції Еммануель Макрон та канцлерка Німеччини Ангела Меркель — зустрінуться 9 грудня у Парижі.

Слідкувати за тим, що відбувається можна в трансляції.

Нагадаємо, особисто сказати Путіну: Зеленському перед "Нормандським форматом" нагадали головну обіцянку, відео.

Як повідомляв Знай. ua, у Путіна цинічно наплювали на всі плани Нормандського формату.