У мережі набирає популярності відео майбутнього президента України Володимира Зеленського після першого туру виборів. Воно активно почало обговорюватися перед зустріччю "Нормандської четвірки".

Зеленський відповів на відео на питання журналістки, що він скаже президенту РФ Володимиру Путіну, коли зустрінеться з ним лицем до лиця.

Питання прозвучало 1 квітня 2019 року і тоді ще не були відомі результати перемоги на виборах, тим більше не будувалися плани про зустріч Зеленського з Путіним.

Зеленський, фото - theБабель
Зеленський, фото - theБабель

"Якщо я зустрінуся з паном Путіним, я йому скажу: "Ну, нарешті-то, ви повернули наші території, скільки ще готові компенсувати грошей за те, що ви відібрали наші території і допомагали людям, які брали участь в ескалації в Криму та Донбасі, допомагали їм на всім їх страшному, жорстокому і огидному шляху?", - відповів Зеленський.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Не понимаю эту массовую истерию по поводу предстоящей встречи Зеленского с Путиным. Я уверен, что шестой президент Украины вернётся из Парижа не только с миром, но и с финансовой компенсацией за разрушения, которые Кремль принес на земли Украины. Почему я уверен в этом? Потому что Зеленский это сам ранее анонсировал. Тем более, теперь мы точно знаем с каких слов он начнет общение с Путиным. Ну, не мог же он нас всех обмануть? Он же обещал. Или мог? Нет, не верю. Все будет, как он сказал. Ведь всему сказанному Зеленским можно верить? Да?

Geplaatst door Borislav Bereza op Zaterdag 7 december 2019

Нагадаємо, Зеленський зустрінеться з Путіним віч-на-віч.

Як повідомляв Знай. ua, у Путіна цинічно наплювали на всі плани Нормандського формату.

Також Знай. ua писав про зустріч Путіна із Зеленським у рамках Нормандського саміту.