Президент України Володимир Зеленський і глава Російської Федерації Володимир Путін потиснули один одному руки перед "нормандським самітом".

Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передають росЗМІ.

Російський чиновник повідомив, що Путін і Зеленський перед початком переговорів у нормандському форматі обмінялися рукостисканням.

Як відомо, це перша зустріч президентів, до цього вони всього лише кілька разів спілкувалися по телефону.

"Нормандська зустріч" в Парижі
"Нормандська зустріч" в Парижі

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Пізніше в Парижі відбудеться особиста зустріч Зеленського з Путіним. Крім того, глава "Газпрому" Олексій Міллер і міністр енергетики РФ Олександр Новак візьмуть участь у зустрічі, щоб обговорити газове питання.

Нагадаємо, що Путін під час "нормандської зустрічі" зробив дивний жест у бік Зеленського, щоб той не затуляв собою камери фотографів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленському перед "Нормандським форматом" нагадали головну обіцянку, відео.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський спрогнозував підсумок розмови Зеленського з Путіним: "Мушу вас засмутити..."