У Єлисейському палаці, що в Парижі, завершилися переговори у "нормандському форматі" за участю президентів України, Росії, Франції та канцлера Німеччини. Так, вона тривала більше двох годин. Нарізі ж розпочалася двостороння зустріч Зеленського та Володимира Путіна.

Зауважимо, що у понеділок, 9 грудня, у Парижі офіційно розпочалася зустріч у "Нормандському форматі" за участю глав чотирьох держав: України, Росії, Франції Німеччини. Відтак, у Єлисейському палаці Володимир Зеленський, Еммануель Макрон, Ангела Меркель і Володимир Путін сіли за стіл переговорів, аби вирішити питання збройного конфлікту на території Донбас.

"Нормандська зустріч" в Парижі
"Нормандська зустріч" в Парижі

Нині ж саміт, який тривав дві години, закінчився та розпочалися двосторонні переговори президента України Володимир Зеленський і глава РФ Володимир Путін.

Нагадаємо, що Путін під час "нормандської зустрічі" зробив дивний жест у бік Зеленського, щоб той не затуляв собою камери фотографів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленському перед "Нормандським форматом" нагадали головну обіцянку, відео.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський спрогнозував підсумок розмови Зеленського з Путіним: "Мушу вас засмутити..."