Стало відомо, що президент України Володимир Зеленський і президент Російської Федерації Володимир Путін провели переговори щодо Донбасу.

Саміт нормандської четвірки

Так, в кулуарах саміту в "нормандському форматі" поширюється інформація про те, що глава російської держави Володимир Путін спочатку наполягав на проведенні виборів на Донбасі, і лише потім повернення Україні контролю над кордоном.

Але, український лідер Володимир Зеленський не погодився з пропозицією Путіна.

Саміт нормандської четвірки

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, що в Єлисейському палаці в Парижі завершилися переговори в "нормандському форматі" за участю президентів України, Росії, Франції та канцлера Німеччини. Так, вона тривала більше двох годин. На даний момент ж розпочалася двостороння зустріч Зеленського та Володимира Путіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, переговори Володимира Зеленського та Володимира Путіна в Парижі завершилися. Замість запланованих 45 хвилин вони тривали майже півтори години.

Також портал Знай.ua писав, що в Єлисейському палаці в Парижі завершилися переговори "нормандської четвірки" за участю президентів України, Росії, Франції та канцлера Німеччини. Отже, після цього розпочалася двостороння зустріч Зеленського і Путіна. Зараз же стало відомо, що вона завершилася. І слід зауважити, що глава РФ залишився задоволеним.