Переговори лідерів "нормандської четвірки" в Парижі закінчилися і почалася особиста зустріч президента України Володимира Зеленського та президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Саміт нормандської четвірки

Так, двосторонні переговори між лідерами двох країн Зеленським і Путіним затягнулися майже на півтори години.

"Але більше години вони говорили в присутності Єрмака, Оржеля, Вітренко, Суркова, Міллера і Новака. Здогадайтеся, про що", - пише кореспондент Христина Зеленюк.

Після чого почалися переговори Зеленського з Путіним тет-а-тет, які тривали 15 хвилин.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На даний момент лідери знову зібралися на робочу вечерю, протягом якої підсумують комюніке саміту. І вже після цього вийдуть поспілкуватися з працівниками ЗМІ.

Саміт нормандської четвірки

Нагадаємо, що в Єлисейському палаці в Парижі завершилися переговори в "нормандському форматі" за участю президентів України, Росії, Франції та канцлера Німеччини. Вона тривала більше двох годин. На даний момент ж розпочалася двостороння зустріч Зеленського та Володимира Путіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, переговори Володимира Зеленського та Володимира Путіна в Парижі завершилися. Замість запланованих 45 хвилин вони тривали майже півтори години.

Також портал Знай.ua писав, що президент Росії Володимир Путін поділився враженнями від першої зустрічі з українським лідером Володимиром Зеленським.