Як відомо, у понеділок, 9 листопада, відбувся саміт, в нормандському форматі" в Парижі за участю президентів України, Росії, Франції та Німеччини.

Нормандська четвірка
Нормандська четвірка

По закінченню переговорів український лідер Володимир Зеленський заявив, що не може бути мови про відмову від територій як Криму, так і Донбасу. Більш того, він додав, що ніколи не погодиться на федералізацію України.

До того ж, Зеленський піднімав питання контролю над кордоном на Донбасі, анонсував повернення до цієї теми на наступній зустрічі в березні 2020 року. Також глава держави відзначив, що залишилися відкриті питання. Проте в цілому він доволі позитивно оцінив результати "нормандської зустрічі".

Нормандська четвірка
Нормандська четвірка

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що в Єлисейському палаці в Парижі завершилися переговори в "нормандському форматі". Також відбулася двостороння зустріч Зеленського та Володимира Путіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, переговори Володимира Зеленського та Володимира Путіна в Парижі завершилися. Замість запланованих 45 хвилин вони тривали майже півтори години.

Також портал Знай.ua писав, що президент Росії Володимир Путін поділився враженнями від першої зустрічі з главою української держави Володимиром Зеленським.