Варто нагадати нашим читачам, що в понеділок, 9 грудня, у французькій столиці пройшла зустріч глав Росії, України, Німеччини та Франції. "Нормандська четвірка" обговорювала цілий ряд питань, серед яких були і вибори на Донбасі, і газові справи України та Росії.

Завдяки повідомленням українських журналістів, які були присутні в Парижі на зустрічі і ретельно спостерігали за її процесом, в мережі з'явилося безліч кадрів з лідерами держав. Однак найбільший інтерес публіки привернув начальник кримських і донецьких головорізів, російський президент Володимир Путін.

Зеленський та Путін, фото - BBC
Зеленський та Путін, фото - BBC

"Скажіть мені доктора медичних наук, що там з ходою Х*йла? Чому у нього скута і скрючена одна клешя? Хода наче н*срав у штани? Це наслідки інсульту або він просто краб і з*сранець?", - запитує в мережі Twitter блогер Абдалла.

Швидше за все блогер так відреагував на ці кадри:

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Також в мережі користувачі пишуть, що "один з найвпливовіших світових лідерів залишився один". Про це свідчить досить цікава фотографія.

Путін, Twitter
Путін, Twitter

Коментарі користувачів, Twitter
Коментарі користувачів, Twitter

Нагадаємо, після зустрічі Зеленського з Путіним Лавров таємно мчить до Трампа: говоритимуть про Україну.

Як повідомляв Знай.uа Путін після зустрічі "нормандської четвірки" відкрив рота: "Потрібно, звичайно, продовжити...".

Знай.uа писав, Сурков кидав папери і кричав "ми так не домовлялися": Аваков розповів про істерику російської делегації.