У понеділок, 9 грудня, у Парижі відбулася нова зустріч "нормандської четвірки". В Єлисейському палаці високопоставлених гостей зустрічав президент Франції Еммануель Макрон. А глави держав прибували до палацу досить по-різному. Так, наприклад, мерседес Ангели Меркель привіз її до самого порогу палацу, де її зустрів французький колега.

Найбільше уваги припало на лімузин, на якому до палацу приїхав президент Росії Володимир Путін. Глава Кремля привіз у Париж автомобіль з Росії, щоб на ньому приїхати до Єлисейського палацу. Це лімузин Aurus, у якого повністю все броньовано, що ще раз показує, яку нездорову увагу Путін приділяє своїй безпеці. До речі про параною, після саміту глава РФ відлучився в туалет, і пішов він туди, за даними журналістів, в компанії 6 охоронців.

Що стосується українського президента, то він прибув до палацу французьким Renault Espace з місцевими номерами. Кажуть, що це один з найпростіших і бюджетних автомобілів, його вартість може скласти близько 25 тисяч доларів. Президентів України і Росії висадили трохи далі, ніж Меркель.

Нагадаємо, офіс президента звинуватили у фальсифікації найважливішого аспекту "нормандських" домовленостей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Путін після зустрічі "нормандської четвірки" відкрив рот.

Також портал "Знай.ua" писав, що Меркель провела Путіну і Зеленському майстер-клас з агресивним поз.