Шість українських громад у Швейцарії створили спільне звернення до Президента Володимира Зеленського напередодні “нормандської зустрічі” 9 грудня, повідомляє на своїй сторінці у Facebook Український осередок Центральної та Східної Швейцарії.

У своїму зверненні швейцарські українці просять Зеленського не йти на компроміси щодо виведення іноземних військ з України, повернення під український контроль тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму, недопущення проведення виборів у присутності окупантів та інших питань, що стосуються тимчасово окупованих території.

Звернення до Президента України, підтримане багатьма українськими громадами Швейцарії, в тому числі і нашою. https://drive.google.com/file/d/14l7TjvaDOnpaRELqIMBMmHGnsaztScie/view?usp=sharing

Geplaatst door UVZO - Ukrainischer Verein Zentral und Ostschweiz op Zaterdag 30 november 2019

На думку українських громад у Швейцарії Президент Зеленський під час “нормандської зустрічі” має твердо та послідовно відстоювати інтереси України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадуємо, що сьогодні Президент Володимир Зеленський звернувся до українців з нагоди 28-ї річниці референдуму про незалежність України.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українці розкритикували Зеленського після наради про тарифи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Гончарук ризикує повторити долю Гройсмана.