У понеділок, 9 грудня, у Парижі відбулася зустріч "нормандської четвірки" – президентів України, Франції, Німеччини і Росії. Переговори лідерів держав тривали багато годин, а сторони напередодні ретельно до неї готувалися. І якщо саму суть домовленостей вже встигли обговорити різноманітні ЗМІ, то деякі деталі продовжують обговорювати.

Зеленський зі шпаргалкою, Twitter
Зеленський зі шпаргалкою, Twitter

Однією з таких деталей, яку помітили репортери, стала "шпаргалка", яка була в руках президента Зеленського під час прес-конференції. Фото цієї "шпаргалки" у своєму твіттері опублікував російський журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов. При цьому він їдко підкреслив, що "шпаргалка" була написана "від руки" і нібито російською мовою. Однак, реакція користувачів в коментарях до його посту була миттєвою, кремлівського прихвосня швиденько попустили і вказали йому, що "шпаргалка" була написана українською. "Як би ви не намагалися принизити Зеленського, виходить безглуздо. Він викликає більшу довіру і повагу, ніж ваші кпини", - пишуть користувачі.

Коментарі, Twitter
Коментарі, Twitter

Нагадаємо, офіс президента звинуватили у фальсифікації найважливішого аспекту "нормандських" домовленостей.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Путін після зустрічі "нормандської четвірки" відкрив рота.

Також портал "Знай.ua" писав, що Меркель провела Путіну і Зеленському майстер-клас з агресивних поз.