Народний депутат від фракції "Слуга народу" Андрій Богданець після бійки з колишніми нардепами від "Свободи" Едуардом Леоновим та Ігорем Мірошниченком потрапив у лікарню з підозрою на струс мозку.

Про це повідомила депутат від "Слуги народу" Євгенія Кравчук на своїй Facebook-сторінці.

"Підтримую Андрій Богданець! Андрій з підозрою на струс мозку в лікарні. Ми заявляємо про неприпустимість будь-якого тиску на народних депутатів при обговоренні і прийнятті державних рішень, в тому числі і в першу чергу - із застосуванням сили. Ми нікому не дозволимо в неполітичний і непарламентский спосіб впливати на роботу представників народу України", – написала Кравчук.

Підтримую Андрій Богданець! Андрій з підозрою на струс мозку в лікарні. Ми заявляємо про неприпустимість будь-якого...

Geplaatst door Yevheniya Kravchuk op Woensdag 11 december 2019

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Після цього інциденту пропрезидентська фракція вимагає від правоохоронних органів розібратися з ситуацією, а від керівництва парламенту – забезпечити стабільну роботу комітету".

"Вважаємо цей інцидент свідомою провокацією, мета якої зрив законотворчого процесу та дестабілізація ситуації в Раді на догоду певним політичним силам. Дуже показовою для нас є кооперація в спробі зриву роботи комітету між представниками партій проросійського спрямування і політичних сил, які називають себе патріотичними", – йдеться у заяві "Слуги народу" в Facebook.

Заява фракції політичної партії «Слуга Народу» Сьогодні під час засідання Комітету Верховної Ради України з питань...

Geplaatst door Слуга Народу op Woensdag 11 december 2019

Нагадаємо, бійка між колишнім ветераном бойових дій, депутатом Андрієм Богданцем і "свободівцями" Едуардом Леоновим та Ігорем Мірошниченком сталася на засіданні комітету Ради з питань аграрної та земельної політики.

Як повідомляв портал Знай.uа, пранкер Джокер розвів Кличка: "Ткаченко з "заднім приводом", так що обережніше там...".

Також портал Знай.uа писав, що черговий депутат дав волю рукам просто в Раді.