У день жалоби за загиблими в результаті пожежі в Одесі, народний депутат Олексій Леонов від ″Слуги народу″ урочисто відкрив в Аркадії свій ресторан.

Про це повідомив депутат Володимир Варещенко в ході сесії Одеської міської ради, повідомляє Odessiteua.com.

Відкриття ресторану на вулиці Генуезькій відбулося в неділю, 8 грудня - в день всеукраїнської жалоби за загиблими під час пожежі.

″Відкрився ресторан в Аркадії в день, коли в країні була жалоба. Ресторан відноситься до мережі, в якій один з власників та співзасновник депутат Олексій Леонов″, - повідомив Варещенко.

анонс концерту до відкриття ресторану, скрін

Ресторан, який відкрив депутат, називається Slow Piggy, що в перекладі означає ″Повільна свиня″.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Мер Одеси Геннадій Труханов обурився через такі дії нардепа та запросив перевірку всієї інформації про те, де в Одесі 8 грудня проходили концерти та інші розважальні заходи.

Як з'ясувалося, дійсно було анонсовано масштабний концерт до дня відкриття, але в останній момент керівництво ресторану його скасувало. Однак не всі відвідувачі дізналися завчасно про скасування концерту, тому біля ресторану зібралося багато людей.

У соціальних мережах користувачі відзначили, що біля ресторану був аншлаг і без концерту.

За два дні до цього, 6 грудня, ресторан Slow Piggy запрацював в тестовому режимі, а в Одесі тим часом йшов другий день загальноміської жалоби. Та, незважаючи на жалобу, в ці трагічні дні один із запланованих концертів все-таки відбувся.

У той же час, на сторінці ресторану в Facebook з'явилася офіційна заява про те, що всі урочисті заходи в дні жалоби було скасовано. Крім того, в заяві зазначено, що Олексій Леонов не має відношення до засновників закладу.

Однак, інформація про те, що засновником закладу є народний депутат України від партії "Слуга народу" Олексій Леонов, вказана в його інстаграм-профілі.

Сам нардеп Олексій Леонов спростував заяву місцевого депутата Варещенка і порадив не піаритися на трагедії, а надавати допомогу постраждалим.

Про це повідомляє прес-служба нардепа.

"4 грудня дізнавшись про трагедію - страшній пожежі в Одеському коледжі економіки, Олексій Леонов віддав розпорядження своїм помічникам приєднається до волонтерів та надати всю необхідну допомогу. Крім того, Олексій Леонов направив депутатський запит до міністра МВС з вимогою взяти розслідування трагедії під особистий контроль. Також , він звернувся в ДБР з вимогою провести перевірку всіх служб, які відповідають за протипожежну безпеку в Одесі і Одеській області ", - зазначили в прес-службі.

Нагадаємо, соратник Зеленського Юзик зганьбився цинічною витівкою на згарищі в Одесі

Як повідомляв портал Знай.ua, у трагічній пожежі в Одеському коледжі загинули учні і викладачка. Кількість жертв зросла до 10 осіб.

Також Знай.ua писав, в Одесі досі не впізнали п'ятьох загиблих знайдених на згарищі коледжу