Голова Междлісу Рефат Чубаров сьогодні вранці був затриманий в аеропорту Бухареста після проходження контролю. Про це Чубаров написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами голови Меджлісу, прикордонники в аеропорту столиці Румунії вилучили в нього паспорт та утримували в трансферній зоні аеропорту 3,5 години, не надавши жодних пояснень. Відпустили Чубарова лише після втручання Посла України в Румунії Олександра Банькова та консула українського посольства Павла Некрасова.

Не очікував, що отруйні щупальця російських спецслужб постараються дістати мене в Румунії... ************* З моменту...

Geplaatst door Рефат Чубаров op Woensdag 11 december 2019

Сьогодні у Чубарова заплановані зустрічі з Державним секретарем Міністерства закордонних справ Румунії та представниками German Marshall Fund of the United States щодо ситуації в тимчасово окупованому Криму. Тому голова Меджлісу у ситуації із затриманням в аеропорту вбачає діяльність спецслужб Росії.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Посольство України в Румунії звернеться до компетентних органів країни за роз’ясненнями причин затримання Чубарова.

Нагадуємо, що раніше Чубаров повідомляв про те, що планує організувати Марш гідності на Кримський півострів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що одеситів змусять платити за теплі батареї влітку.

Також "Знай.ua" писав, що газ для українців подешевшав в опалювальний сезон.