Самопроголошені чиновники Сімферополя завели кримінальну справу на главу Меджлісу кримсько-татарського народу Рефата Чубарова.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook політик, його рішенням суду заочно заарештували.

Таке рішення прийняли ще 6 жовтня. Передбачається, що Рефата Чубарова необхідно затримати на території Росії і пред'явити звинувачення за статтею Кримінального кодексу Росії.

Також окупанти півострова вирішили ув'язнити його на два місяці.

Чубаров для самопроголошеної влади Криму є загрозою. За рішенням суду, його звинуватили в публічних закликах до знищення російського режиму в Криму.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Чубаров закликав українських чиновників терміново завести кримінальні справи проти російських політиків і суддів, які вправі приймати злочинні рішення відносно громадянина України.

Відомо, що Рефат Чубаров разом з Мустафою Джемілєвим відкрито виступили проти анексії Росією Криму і закликали місцевих жителів бойкотувати проведення незаконного референдуму.

За це Джемільову заборонили знаходиться на території окупованого Криму протягом п'яти років.

Читайте також: Джемілєв і Чубаров зустрілися з американськими вченими

Нагадаємо, що Рефат Чубаров і Мустафа Джемілєв оголосили транспортну блокаду Криму 20 вересня 2015.