Український телеведучий, бізнесмен і блогер Андрій Пальчевський ще не так давно гаряче підтримував Володимира Зеленського, однак сьогодні все частіше критикує президента. Про те, що змінилося і чому він розчарувався у своєму виборі, Пальчевський розповів в інтерв'ю Наталії Влащенко для її влогу "Vласть vs Vлащенко".

"Я дуже розчаровуюсь. Він не оправдовує моїх надій у всіх смислах цього слова. Я думав, що він виросте за літо. Але цього не сталося. Я думав, що будуть нові обличчя, я думав, що будуть посадки...", - зізнався у своїх розчаруваннях Пальчевський.

На думку журналіста, Зеленський може не виправдати надії мільйонів українців, які віддали за нього свої голоси.

"Ми вибрали нового президента, ми дали країні шанс. А чи використає цей шанс Володимир Зеленський, наразі сумнівно", - сказав Пальчевський.

Пальчевський також зазначив, що від самого початку бачив плюси і мінуси Володимира Зеленського на посаді президента.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"У мене були свої думки з приводу достоїнств Зеленського, але з приводу недоліків сумнівів не було. І вони виправдовуються. Головна проблема Зеленського полягає в тому, що він не бачить головних проблем. Наприклад, є люди образливі, а Зеленський взагалі не терпить нічого, крім оплесків", - зазначив Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський назвав головні дивацтва в поведінці Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський підвів підсумки зустрічі Зеленського з Путіним

Також Знай.ua писав, Пальчевський пригадав "грішок" Леоніда Кравчука 30-річної давності