Президент України Володимир Зеленський готовий необмежену кількість раз тиснути руку главі РФ Володимиру Путіну, якщо він поверне окупований Донбас та Крим. Відповідну заяву лідер держави зробив у прямому ефірі шоу "Право на владу"

Відтак, телеведуча Наталія Мосейчук запитала у Зеленського, чи той перший потиснув руку Путіну. Відтак, президент відповів, що так, адже це роблять при спілкуванні, і без цього не можливо розпочати діалог.

Зеленський, фото - Уніан
Зеленський, фото - Уніан

" Так, а як можна по іншому зустрічатися на вищому рівні? А як можна без цього взагалі почати діалог?... Якщо ми хочемо, а ми цього дійсно хочемо, припинити війну, то ми повинні розмовляти. І я скажу вам відверто, якщо взавтра нам повернуть нашу землю: наш тимчасово окупований Донбас, то я можу ще 10 разів потиснути руку Путіну, а якщо нам повернуть наш Крим, а його обов'язково повернуть, можна і 100 разів потиснуть.", - заявив президент України.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, німці після візиту Зеленського в Париж несподівано прокинулись: "Володар Кремля обманює нас".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський прокоментував протести під стінами свого Офісу.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав Бюджет України на 2020 рік: основні положення документа.