Президент України Володимир Зеленський прокоментував скасування показу серіалу студії "Квартал 95" "Слуга народу" у Росії.

Про це він заявив в ефірі передачі "Право на владу" на телеканалі "1+1" у четвер, 12 грудня.

Зеленський заявив, що скасування показу в Росії серіалу "Слуга народу" з його участю була помилкою влади, оскільки це призведе до зворотного ефекту – фільм подивляться всі онлайн.

Володимир Зеленський, фото: Право на владу
Володимир Зеленський, фото: Право на владу

"Мені здається, що в цілому — це величезна інформаційна помилка телеканалу, або, скажімо так, влади – тієї частини влади, яка керує інформаційною політикою в Росії. Тому що показати дві серії — краще було не показувати. Тепер всі люди, які мали можливість подивитися ці дві серії, подивляться це у YouTube", - зауважив Зеленський.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зеленський додав, що дуже шкодує, що показ серіалу скасували: "У когось є ядерна зброя, у когось - "Слуга народу".

Зазначимо, що одразу після "нормандського саміту" стало відомо, що російський телеканал "ТНТ" покаже український серіал "Слуга народу". Це перша поява даного серіалу на російському телебаченні. Раніше повідомлялося, що український серіал "Слуга народу" виробництва студії "Квартал 95" увійшов до трійки найпопулярніших в онлайн кінотеатрах Росії за перше півріччя 2019 року.

Слуга народу, фото: ТСН
Слуга народу, фото: ТСН

Пізніше з'явилася інформація, що ТНТ зняв з ефіру серіал "Слуга народу" із Зеленським у день показу перших трьох епізодів. Все після резонансу довкола вирізаним жартом про Путіна. Серіал перестав виходити у середу, 11 грудня.

Нагадаємо, Путін заявив, що Конституцію України потрібно змінити: "На постійній основі".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський прокоментував протести під стінами свого офісу: "Я вже шкодую", відео.