Як відомо, 13 грудня у п'ятницю, у столиці прийшов "Президентський кубок" гумористичної передачі "Ліга сміху". Відтак, серед глядачів помітили й кількох політиків із оточення глави держави Володимира Зеленського.

Так, серед них виявився Глава Офісу президента України Андрій Богдан та його заступник. Відповідний знімок в Instagram опублікувала дівчина Богдана Анастасія Слічна.

Так, на світлині видно, як в перших рядах сидить сама Анастасія, за нею глава Офісу президента, а за Богданом сидить його заступник Андрій Смирнов.

Нагадаємо, що раніше Зеленський подав на розгляд до Верховної Ради ще один законопроєкт, але вже про спрощення отримання громадянства України тим, хто відбував військову контрактну службу в ЗСУ або переслідується у Росії.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua? у Кремлі відреагували на нещодавні слова президента України Володимира Зеленського про готовність сто разів потиснути руку Володимиру Путіну, якщо Україні повернуть Крим. Відтак, прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков порадив українському президенту "загалом не підіймати цю тему"

Також Знай.ua писав, що Зеленський залишив керівник Офісу президента Андрій Богдана без зарплати. Водночас, його заступникам кошти за місяць перерахували справно.