Незабаром президент України Володимир Зеленський відвідає з робочим візитом Вашингтон та зустрінеться з президентом США Дональдом Трампом. Про таке заявив віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба.

"Ми працюємо над організацією повноцінного візиту президента Зеленського до США. Запрошення було передано президентом Трампом президенту Зеленському відразу після виборів. Необхідно згадати про NDAA (Закон про державний оборонний бюджет - ІФ), який було ухвалено лише два дні тому, який ясно свідчить про рівень підтримки, яку США надає Україні", - сказав віце-прем'єр-міністр.

Дмитро Кулеба
Дмитро Кулеба

Окрім цього, Кулеба додав, що наразі допомога, яка передбачена в NDAA Україні, зросла на $50 млн, якщо порівнювати з попереднім роком.

"Не зрозумійте мене неправильно. Моя точка зору дуже проста. Може бути велика політика, потрясіння, але стратегічна природа наших відносин зі США залишається непорушною і ми рухатимемося вперед", - підсумував політик.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що Зеленський подав на розгляд до Верховної Ради ще один законопроєкт, але вже про спрощення отримання громадянства України тим, хто відбував військову контрактну службу в ЗСУ або переслідується у Росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Кремлі відреагували на нещодавні слова президента України Володимира Зеленського про готовність сто разів потиснути руку Володимиру Путіну, якщо Україні повернуть Крим. Відтак, прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков порадив українському президенту "загалом не підіймати цю тему"

Також "Знай.ua" писав, що після зустрічі Зеленського з Путіним бойовики влаштували пекельну добу воїнам ЗСУ