На днях міністр Кабміну Дмитро Дубілет виявив цікавий тренд українців, який стосується народжуваності. Так, він з'ясував, що три останні десятиліття мешканці України народжуються частіше у будень день. Відповідний пост він опублікував на власній Facebook-сторінці.

За його словами, під час роботи з даними про народжуваність в Україні, він виявив вкрай цікавий та водночас лякаючий тренд.

"Якщо в радянські часи шанси народитися в будь-який день тижня були приблизно однаковими, то зараз відсоток у вихідні різко скоротився. Наприклад, якщо ви народилися після 1990 року, ймовірність народитися у вівторок на 50% вище, ніж у неділю!", - пише міністр.

Статистика
Статистика

Окрім цього, він стверджує, що це досить погано, бо сталося це саме через лікарів, які навмисно намагаються зробити пологи у вихідний.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Як мені пояснюють експерти і молоді батьки, лікарі часто штучно стимулюють пологи так, щоб вони не відбулися у вихідні. Піки у вівторок пояснюються тим, що на цей день частіше призначають кесарів розтин… Також штучне стимулювання більш ранніх пологів — це не дуже добре для здоров'я", - підсумував він.

Нагадуємо, що незабаром Володимир Зеленський може зустрітись з президентом США Дональдом Трампом у Вашингтоні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Кремлі відреагували на нещодавні слова президента України Володимира Зеленського про готовність сто разів потиснути руку Володимиру Путіну, якщо Україні повернуть Крим.

Також "Знай.ua" писав, що після зустрічі Зеленського з Путіним бойовики влаштували пекельну добу воїнам ЗСУ.