Варто нагадати нашим читачам, що в суботу, 14 грудня, президент Володимир Зеленський разом зі спікером Ради Разумковим та прем'єром Гончаруком взяли участь у покладанні квітів до пам'ятника "Воїнам Чорнобиля" та меморіального кургану "Героям Чорнобиля". Після заходів вони вирушили до храму Московського патріархату. Це не дуже сподобалося українським християнам і в мережі утворилася ціла буря з коментарів.

Про це стало відомо завдяки публікації спільноти "Сила християн" у мережі Facebook.

Публікація спільноти "Сила християн", Facebook
Публікація спільноти "Сила християн", Facebook

"Сьогодні Зеленський - той що Президент України, Разумков - той що Голова Верховної Ради України і Гончарук - то що Прем'єр -міністр пішли вшановувати ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС до храмового комплексу на честь Архангела Михаїла Московського Патріархату в Україні #Церкваокупанта, що на бульварі Верховної Ради у Києві. Виникає логічне запитання, навіщо йти до Московського Патріархату? Невже не можна поїхати до Чорнобиля, або поїхати до пам'ятника ліквідаторам на території Свято-Миколаївський храм на Татарці Православна Церква України? Навіщо йти до храму Російської Православної Церкви? Це такий знак підтримки #РПЦвУкраїні? До речі, прес-служба Президента виклала сором'язливо тільки одне фото з цього вшанування.", - пишуть у спільноті.

Українці не промовчали і поділилися своєю думкою щодо цього:

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Коментарі під публікацією спільноти "Сила христиан", Facebook
Коментарі під публікацією спільноти "Сила христиан", Facebook

Нагадаємо, Зеленський одягнувся у траурний одяг і ледь стримав сльози, Гончарук з Разумковим не могли не підтримати.

Як повідомляв Знай.uа пан їде: кортеж Зеленського розлютив українців, відео.

Знай.uа писав, Трамп в черговий раз "викликав" Зеленського на розмову: що принесе нова зустріч.