Учора ввечері, 15 грудня, в Сумах на нардепа від партії "Слуга народу" Михайла Ананченко напали дві людини в балаклаві. Про це сам нардеп заявив на своїй сторінці в Facebook, додавши кадри, на якому видно садна на обличчі.

"Повертаючись додому, в рідному місті Суми, на мене біля під'їзду напали двоє молодиків у балаклаві. Такі зухвалі дії я пов'язую з моєю політичною діяльністю і з голосуванням на наступному пленарному тижні. Хочу заявити, щоб будь-які хуліганські та інші протиправні дії щодо нашої команди не змінять політичного курсу партії. З відповідальністю заявляю, що наша політична сила завжди буде дотримуватися конструктиву і готова вислухати думку кожного громадянина виключно в правовому полі. Сподіваюся на швидку і неупереджену реакцію правоохоронних органів", - написав нардеп.

Скріншот, фото facebook.com

Як відбивався він зухвалих нападників, народний обранець не повідомив, але зазначив, що напад молодиків не змінить сьогоднішнього курсу партії "Слуга народу".

Нагадаємо, що Трамп вчергове "викликав" Зеленського на розмову: що принесе нова зустріч.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Кремлі відреагували на нещодавні слова президента України Володимира Зеленського про готовність сто разів потиснути руку Володимиру Путіну, якщо Україні повернуть Крим.