Президент України Володимир Зеленський з офіційним візитом відвідає Азербайджан. Поїздка глави держави запланована на 16-17 грудня. Про це повідомила прес-служба Офісу президента.

У рамках візиту відбудуться переговори Зеленського з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим та прем'єр-міністром Алі Асадовым. Крім того заплановано підписання низки двосторонніх документів.

Володимир Зеленськи, фото president.gov.ua
Володимир Зеленськи, фото president.gov.ua

Двосторонні документи, підписання яких очікується в Азербайджані, спрямовані на поглиблення співробітництва між Україною та Азербайджанською Республікою у пріоритетних сферах.

Варто нагадати, нещодавно Володимир Зеленський побував із офіційними візитами в Естонії і Литві. Перед візитом в Азербайджан Україна депортувала опозиційного азербайджанського блогера Ельвіна Ісаєва.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті"

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Путіна підготували черговий капкан для Зеленського: Мінські угоди переглянуть

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський зайняв козирне місце на концерті "95 Кварталу": у залі збожеволіли від реакції