15 грудня, у неділю, у Палаці "Україна" проходить концерт-запис Новорічного "Вечірнього Кварталу". На концерт до колишніх колег і друзів-кварталівців прийшов сам президент України Володимир Зеленський. Для нього підготували місце у першому ряду. Журналіст Знай.ua відвідав запис концерту, тож всю атмосферу відчув на собі.

Концерт-запис Новорічного Вечірнього Кварталу, фото Знай.ua

Варто відзначити, що концерт не починали, поки Зеленський не вмостився на своєму місці.

Концерт-запис Новорічного Вечірнього Кварталу, фото Знай.ua

Поява президента викликала бурхливу реакцію в залі. Українського лідера зустрічали шаленими оплесками.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Концерт-запис Новорічного Вечірнього Кварталу, фото Знай.ua

Як завжди, з іронією і характерною "кварталівський" сатирою на сцені "України" актори представлять нову програму головного шоу країни. Гарний настрій і заряд на новорічно-різдвяні свята – забезпечені.

Концерт-запис Новорічного Вечірнього Кварталу, фото Знай.ua

Зірковими гостями "Вечірнього Кварталу" в цей вечір стали запрошені виконавці:

- Тіна Кароль
- Оля Полякова
- MONATIK
- DZIDZIO
- група "Корупція"
- Dr. Alban

Нагадаємо, популярний телесеріал "Свати" може залишитися без ще одного основного персонажа. Актриса Людмила Артем'єва, яка виконує роль Ольги Миколаївни, переїжджає в Німеччину.

Як повідомляв портал Знай.uа, на початку жовтня стало відомо про те, що новий сезон "Сватів" знімати не будуть. Зате продовження серіалу отримає нову назву – "Золовка".

Також портал Знай.uа писав, що на фан-сторінці Олени Кравець і "Кварталу 95" в Instagram з'явилося кумедне відео, на якому видно, як актори студії готуються до новорічних концертів.