Відразу два проекти творчої студії "Квартал 95" потрапили в престижний рейтинг YouTube Rewind 2019. Щорічно компанія Google складає список, у якому вказує найпопулярніші відео року на YouTube в Україні та світі.

Так, романтична комедія "Я, ти, він, вона" посіла третє місце (5,5 млн переглядів) в топ-10 фільмів, які в цьому році стали найбільш популярні серед українців.

Я, ти, він, вона

Крім того, перша серія серіалу "Слуга народу-3. Вибір" опинилася на 8-му місці з понад 6 млн переглядів.

Слуга народу-3. Вибір

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Варто відзначити, що в якості критеріїв популярності відео було обрано не тільки кількість переглядів роликів, але і тривалість переглядів, кількість пересилань, коментарів і вподобань.

Слуга народу-3. Вибір

Нагадаємо, популярний телесеріал "Свати" може залишитися без ще одного основного персонажа. Актриса Людмила Артем'єва, яка виконує роль Ольги Миколаївни, переїжджає в Німеччину.

Як повідомляв портал Знай.uа, на початку жовтня стало відомо про те, що новий сезон "Сватів" знімати не будуть. Зате продовження серіалу отримає нову назву – "Золовка".

Також портал Знай.uа писав, що на фан-сторінці Олени Кравець і "Кварталу 95" в Instagram з'явилося кумедне відео, на якому видно, як актори студії готуються до новорічних концертів.